Om boligen


Oljetanken er innredet med et moderne interiør etter vår smak, og inneholder bad med dusj,toalett, kjøkken, soverim, fryser, og trådløst internett. Det er to separate soverom i Oljetanken, og ett soverom i anekset. Alle sengene har gode dundyner.

1. etasje: Kjøkken med oppvaskmaskin, spisebord, gang og soverom med køyeseng. Underkøya er 120 bred, overkøya er 90.

2. etasje: Soverom med dobbeltseng, 160 bred, gang, bad med dusj og wc med utsikt.

3. etasje: Stor stue med 360° utsikt til praktfulle Lofoten fjell. En provisorisk sovesofa med plass til en person. Fra stuen går det også en stige opp med utgang til takterrasse gjennom en luke i taket.

Anneks: Soverom med dobbeltseng 160 bred, overkøya er 90

Maksimum losjerende er totalt 6 personer. Dette har ikke med sengekapasiteten å gjøre men med plass rundt kjøkkenbordet. Det kan også organiseres flere overnattingsplasser for større grupper med våre samarbeidspartnere på øya.    

Beliggenhet x 3 pluss

Det som engang var en oljetank har vi forvandlet til en moderne bolig på tre etasjer. Oljetanken ligger på Skrova, en øy utenfor Svolvær i Lofoten. Som et fyrtårn ruver tanken i omgivelser som innbyr både til inspirasjon og kreativitet, så vel som til stillhet og refleksjon. Fantastisk utsikt på alle kanter. Trengs et rolig arbeidssted eller feriested for en tid, så er tanken perfekt. 

DJI_0387 1


Beliggenheten kan du gange med tre, og huset, eller tårnet, eller hjemmet vil finne en plass i minnet, når du er der og i år etterpå, skriver vi her av egen erfaring. Håper å dele erfaringene med deg.

MAT på SKROVA

  • MARTIN OTTERBECK

  • tlf  928 50 700

  • martin.otterbeck@gmail.com

© Foto Oljetanken og Happy Landing

Nettside fotograf Martin Otterbeck

Instagram Agnete Brun

Oljetanken nettside er websnekret av Morten Brun med hjelp av gode engelskmenn som har laget programmet Blocs