Skrova - en øy i hjertet av Lofoten

Skrova - en øy i hjertet av Lofoten Skrova er en øy i Vågan kommune, litt sør for Svolvær i Lofoten. Øya er et av de siste genuine fiskevær i Norge med sine ca. 200 innbyggere. Her finnes butikk med post og bank, eget fiskemottak, restaurant, skole og flere gallerier. Blant annet et permanent utegalleri med kjente norske og internasjonale fotografer. Sops.no
Skrovas beliggenhet i Vestfjorden gjør at det er langt flere soltimer her, og mindre nedbør enn i det øvrige Lofoten. Om sommeren byr øya på flott turterreng, og om vinteren kan man ta en skitur i lysløypa. Det finnes flere merkede naturstier - bl.a. opp til øyas høyeste punkt på 280 m.o.h. Her har du en fantastisk utsikt til lofotveggen, Hamarøy og Ofoten. Du kan også ligge på kritthvite strender og ta et bad i ett blågrønt hav. Det er gode fiskeplasser rundt hele øya og båt kan leies. Store muligheter for å se havørn. Høst og vinter gir mulighet for å oppleve ruskevær, mørketid, nordlys og det meget spesielle lyset som oppstår når sola vender tilbake omkring 6. januar. Skrova kan med andre ord by på et mangfold av aktiviteter og fantastiske naturopplevelser, samtidig som det er ideelt for den som søker ro og stillhet.

Adkomst - reiseruter

Man kan komme til Skrova på flere vis. Sørfra går reiseruten normalt via Bodø. Derfra kan du fly med Widerøe til Svolvær (ca. 20 min). Fra Svolvær tar fergen ut til Skrova ca 30 min. Hurtigbåten "Nordlandsexpressen» går fra Bodø og direkte til Skrova (ca. 3 t), Det finnes også andre alternativer som bilferge fra Skutvik på Hamarøy, (kun sommer rute) Hurtigruten til Svolvær eller ta bilen og opplev kysten og Lofoten fra landeveien.

Nyttige linker : Sas - Norwegian - Widerøe - Hurtigruten - Hurtigbåten - Fergetider Skrova

Utleie:

Du er hjertelig velkommen til å leie for kortere eller lengre opphold i Oljetanken.
Vi oppererer i utgangspunktet med to utleie modeller:

Ukesleie fast pris:
1-3 personer 10.800.- ink sengetøy/ettervask
4-6 personer 12.800.- ink sengetøy/ettervask

Kortidsleie:
600.- pr person pr. natt (minimum 1.200.- pr natt)
I tillegg kommer det en engangsum på 800.- i sengetøy håndklær og ettervask

Vi oppererer med 1.000.- i depositum for kortidsleie og 2.000.- i depositum for ukesleie.
Depositumet tilbakebetales senest en uke etter avsluttet leieforhold.

Når det gjelder kortidsleie kan vi være noe fleksible på pris i forhold til antall personer, antall leiedøgn og kapasiteten til tidspunkt på året.

I sommerferien er det innsjekk kl 16.00 og utsjekk kl. 12.00
Resten av året er vi mere fleksible i forhold til om det kommer gjester og overtar etter deg.

Send oss en mail eller ring 928 50 700 å fortell hvor mange dere er og hvor mange døgn dere ønsker å leie så gir vi dere et tilbud.

Oljetanken har trådløst internett.